Persoonlijke Kracht 

Als je jouw kracht en kwaliteiten onvoldoende kent of leeft, hoe kunnen anderen dan zien hoe bijzonder je bent, wat jou drijft en wat je moeiteloos voor elkaar krijgt?

Kleur is heel bijzonder en krachtig communicatiemiddel. Het is een taal die iedereen spreekt (niet altijd bewust). Als persoonlijke kracht coach kan ik jou bewuster maken van de kracht van kleur. Je helpen je drijfveren om te zetten in kleur, zodat jouw persoonlijke branding en communicatie hier op aan sluiten.

Hoe dan?

De Persoonlijke Kracht test is een online test met 40 vragen die jouw persoonlijkheid gaat “meten” en bestaat uit:

 • Je Verlangen
 • Je Powertyype
 • Je Blauwdruk
 • Je Impact

Met deze test krijg je inzicht in jouw talenten en drijfveren. Leer je de beste kleuren voor je kleding te kiezen. Ontdek je welke kleuren voor je werken en hoe jij kleur in kan zetten in je persoonlijke branding en communicatie. Het is de enige test die Persoonlijke Kracht meet, versterkt en zichtbaar maakt. Meet de hele mens – werk en privé – ratio en gevoel.

Voor wie?

 • Voor iedereen die het verschil wil maken en duidelijkheid zoekt over welke talenten en in welke richting zij moeiteloos het meest van waarde zijn
 • Voor teams die denken dat er meer kracht in het team zit, die van elkaar willen weten wat de unieke talenten en drijfveren zijn
 • Voor iedereen die op een kruispunt in het leven staat en de juiste keuzes wil maken en het pad wil kiezen wat ze past
 • Voor iedereen die zoekt naar een uitstraling die past bij wie ze zijn
 • Voor iedereen die wil weten wat zijn/haar belangrijkste drijfveren en unieke talenten zijn, hoe je die het beste kan inzetten en in je uitstraling kan laten zien

Hoe werkt het?

Voor onze eerste afspraak krijg je van mij een link waarmee je de Persoonlijke Kracht test online in kan vullen.

Het Persoonlijke Kracht Zichtbaar bestaat uit een 4-stappen plan die gebaseerd zijn op de uitslag van deze door jou ingevulde test:

Stap 1: Verlangen

We beginnen met jouw Verlangen. We bespreken waar je naartoe wilt, jouw visie, jouw stip op de horizon.

Stap 2: Je Powertype

Je ontmoet je Powertype, oftewel jouw grootste kracht NO1. Dat waar jij van nature goed in bent, jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je ontdekt welke kleurfamilie hier bij hoort en hoe je deze kunt inzetten om jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past.

Stap 3 : Je Blauwdruk

De volgende stap is het bespreken van jouw Blauwdruk. Want je hebt niet 1 kracht, er is meer. Iedereen is uniek, en heeft verschillende kwaliteiten in zich. Welke? Dat gaan we ontdekken met jouw blauwdruk voor succes en geluk. De blauwdruk bestaat uit je vier hoogst scorende Powertype-kleuren en geeft gedetailleerd inzicht in je scores op de elementen en de kleurfamilies. Jouw blauwdruk vormt een kompas voor jezelf en geeft je potentieel, het geeft je richting.

Stap 4: Je Impact

We kijken hoe dit alles van invloed is op jouw Impact en hoe je dit in kan zetten om grootst jezelf te zijn. We bespreken de kenwaarden die voor jou belangrijk zijn, jouw leiderschapsstijl en manier van communiceren. En welke kleuren en vormen je kan gebruiken voor je (personal) branding.

Wat kost het?

Het Persoonlijke Kracht bestaat uit 4 sessies van 1 tot 1,5 uur.

De investering hiervoor is €497,- inclusief compleet PK-rapport, PK brochure, werkboek en Powertype kleurhartjes.

Wil je liever eerst alleen het Verlangen & Powertype-sessies doen, dan kan dat ook!

De kosten hiervoor (2 sessies) zijn €147,- per sessie inclusief Power rapport.

Je kunt ook later altijd upgraden naar de Blauwdruk & Impact Rapport.

De kosten voor deze 2 sessies zijn ook €147,-per sessie inclusief rapport.

Wat brengt Persoonlijke Kracht  jou?

 • Inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.
 • De kleuren die passen bij jouw kernkwaliteiten en drijfveren.
 • Hoe jij met impact kan communiceren verbaal en non-verbaal.
 • Bereikt en betekent waar jij van droomt.

Binnenstebuiten de enige aanpak die écht innerlijk & uiterlijk verbindt!

“Het Persoonlijke Kracht Rapport geeft inzicht in mijn drijfveren en kwaliteiten maar ook veel herkenning vertaald in kleur, zo bijzonder!”

© Copyright - 2021 kleurbewust | Built by Site@ble